Paradajka v čokoláde La Tomatina

K receptu

Chcete prekvapiť svojich hostí? Pripravte si netradičný dezert – paradajky v čokoláde La Tomatina podľa receptu Svetlany Yugay, šéfkuchárky reštaurácie. Krčma Lo Picasso.

zložitosť: ľahko Porcie: 4DezertPárty, bufetnarodeninyRomantická večeraINGREDIENCIE NA 4 PORCIEparadajky – 8 ks/ 200 g horká čokoláda – 200 g biela čokoláda – 20 g 1 malý zväzok mäty Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Paradajky ošúpeme.

Krok 2

Roztopte tmavú čokoládu a nasekajte do nej nadrobno nasekanú mätu.

Krok 3

Paradajky namáčame v čokoláde a polejeme bielou čokoládou.

UŽITOČNÉ RADY

K tomuto dezertu sa hodia malé, veľmi zrelé, ale silné paradajky. Ideálne – tie z Baku. Ak sa vám paradajky nezdajú príliš zrelé, ošúpte ich a pár minút ich povarte v cukrovom sirupe.

MIMOchodom

Recept poskytol Svetlana Yugay, šéfkuchár reštaurácie Krčma Lo Picasso.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik