Paradajky plnené ryžou a chobotnicou

K receptu

Skvelé predjedlo na sviatočný stôl a ďalšie!

zložitosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 10 min Pridať. čas: 20 minVečeraObčerstveniePárty, bufetnarodeninyRomantická večeraINGREDIENCIE NA 1 PORCIUparadajky 2 ks ryža 3 lyžice cibuľa 20 g čerstvá uhorka 0,5 ks korenie soľ Tabuľka hmotnosti a miery RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Varte ryžu, kým nebude hotová. Cibuľu nakrájame na malé kocky a opražíme do zlatista. Potom k cibuli pridáme ryžu a všetko spolu prehrejeme.

Krok 2

Pridajte soľ a korenie podľa chuti. Nechajte vychladnúť.

Krok 3

Čerstvú uhorku nakrájame na malé kocky. Zaváranú chobotnicu nakrájame na menšie kúsky. Pridajte ryžu s opraženou cibuľou. Naplňte náplň majonézou.

Krok 4

Paradajky prekrojíme na polovicu a lyžičkou vyberieme semienka a šťavu. Naplňte plnkou. Podávajte na stôl.

POZNÁMKA PRE HOSTESKU

Je lepšie brať malé a husté paradajky, napríklad odrodu smotany.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik