K receptu
Skvelé predjedlo na sviatočný stôl a ďalšie!
zložitosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 10 min Pridať. čas: 20 minVečeraObčerstveniePárty, bufetnarodeninyRomantická večeraINGREDIENCIE NA 1 PORCIUparadajky 2 ks ryža 3 lyžice cibuľa 20 g čerstvá uhorka 0,5 ks korenie soľ Tabuľka hmotnosti a miery RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Varte ryžu, kým nebude hotová. Cibuľu nakrájame na malé kocky a opražíme do zlatista. Potom k cibuli pridáme ryžu a všetko spolu prehrejeme.
Krok 2
Pridajte soľ a korenie podľa chuti. Nechajte vychladnúť.
Krok 3
Čerstvú uhorku nakrájame na malé kocky. Zaváranú chobotnicu nakrájame na menšie kúsky. Pridajte ryžu s opraženou cibuľou. Naplňte náplň majonézou.
Krok 4
Paradajky prekrojíme na polovicu a lyžičkou vyberieme semienka a šťavu. Naplňte plnkou. Podávajte na stôl.
POZNÁMKA PRE HOSTESKU
Je lepšie brať malé a husté paradajky, napríklad odrodu smotany.