Pečené hovädzie mäso

K receptu Náročnosť: priemer Porcie: 6 varenie: 2 hodiny 30 minútPraženieVečeraHlavný chodnarodeninyNový rokVianoceRomantická večeraINGREDIENCIE NA 6 PORCIÍ3 polievkové lyžice. olivový olej 50 g masla 0,5 l mlieka 1 kg hovädzej sviečkovice v jednom kuse 0,5 šálky suchého bieleho vína 300 g nových zemiakov 100 g kyslej uhorky 50 g zelených šalátových listov Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Panenku dochutíme soľou a korením. Nalejte mlieko a namočte na 3 hodiny.

Krok 2

Na panvici rozohrejeme olivový olej a mäso opekáme 3 minúty. z každej strany do zlatista.

Krok 3

Nalejte víno do panvice s mäsom a varte ďalších 15 minút. Vyberte mäso a nechajte vychladnúť.

Krok 4

Nakrájajte na plátky s hrúbkou 1-1,5 cm. Plátky pečeného mäsa položte na servírovací tanier.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik