Príprava jablka na koláče

Príprava jablka na koláče

Lúpanie jabĺkLúpanie jabĺk K receptu

Jablkové koláče sú dobré a vždy potrebné. Leto aj zima, cez pracovné dni aj sviatky. Dávajme si teda pozor na proces ich prípravy a urobme si potrebné prípravy.

zložitosť: ľahko Porcie: 2 varenie: 1 hodinaPrázdneVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 2 PORCIE1,2 kg silných jabĺk 300 g cukru Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Jablká ošúpeme a nakrájame na plátky. Plech vystelieme papierom na pečenie v dvoch vrstvách. Jablká poukladáme na plech a posypeme cukrom.

Krok 2

Rúru predhrejeme na 180°C. Vložte plech s jablkami do rúry na asi 20-30 minút: cukor by sa mal roztopiť a variť a jablká by mali zmäknúť.

Krok 3

Horúce jablká vložte do sterilizovaných suchých pohárov a uzavrite.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik