K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 558,00 kcal/porcia Porcie: 8 varenie: 30 minObčerstvenieINGREDIENCIE NA 8 PORCIÍuhorka – 1 ks hotové lístkové kysnuté cesto – 400 g, nasekaný kôpor – 1 lyžička. l reďkovky – 3 ks majonéza – 125 g smotanový syr – 200 korenie, sladká červená paprika – 0,5 ks cesnak soľ – podľa chuti Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Predhrejte rúru na 200°C. Cesto pevne zvinieme do rolády. Nakrájajte na 16 kusov. Veľký okrúhly pekáč vymastíme a poukladáme naň kruhy cesta vo forme venca. Pečieme 20 minút.
Krok 2
Porazte smotanový syr s majonézou, kôprom a cesnakovou soľou. Zeleninu umyte a nakrájajte na malé kocky. Zmiešame s krémovým dresingom.
Krok 3
Výsledný šalát rozdeľte na kolieska cesta, nechajte 15 minút postáť a potom podávajte.