Prsteň tartaletiek so zeleninou

K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 558,00 kcal/porcia Porcie: 8 varenie: 30 minObčerstvenieINGREDIENCIE NA 8 PORCIÍuhorka – 1 ks hotové lístkové kysnuté cesto – 400 g, nasekaný kôpor – 1 lyžička. l reďkovky – 3 ks majonéza – 125 g smotanový syr – 200 korenie, sladká červená paprika – 0,5 ks cesnak soľ – podľa chuti Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Predhrejte rúru na 200°C. Cesto pevne zvinieme do rolády. Nakrájajte na 16 kusov. Veľký okrúhly pekáč vymastíme a poukladáme naň kruhy cesta vo forme venca. Pečieme 20 minút.

Krok 2

Porazte smotanový syr s majonézou, kôprom a cesnakovou soľou. Zeleninu umyte a nakrájajte na malé kocky. Zmiešame s krémovým dresingom.

Krok 3

Výsledný šalát rozdeľte na kolieska cesta, nechajte 15 minút postáť a potom podávajte.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik