K receptu
Syr a ryba sú vždy úžasné predjedlo, ale čo keď z toho všetkého urobíte syrové guľky?! Všetko, čo potrebujete, je: syr, dva druhy rýb, vajcia a 20 minút voľného času. A tu máme na stole výborné predjedlo, ktoré môžeme podávať s bielym vínom alebo na raňajky.
zložitosť: ľahko Kalórie: 125,00 kcal/porcia Porcie: 3 varenie: 15 min Pridať. čas: 15 min Použité: 10,00 g/7,00 g/2,00RaňajkyObčerstveniePárty, bufetINGREDIENCIE NA 3 PORCIE100 g lososa údeného za tepla 100 g lososa údeného za studena 2 vajcia 6 polievkových lyžíc. l. smotanový syr kôpor 1 paradajka 1 paprika 1 uhorka listy medvedieho cesnaku Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Horúcu údenú rybu nakrájame nadrobno.
Krok 2
Zmiešame spolu s 2 žĺtkami.
Krok 3
Pridáme smotanový syr, premiešame a sformujeme do 6 guľôčok.
Krok 4
Nastrúhame 2 bielka a zmiešame s nasekaným kôprom. Guľky obalíme v zmesi vaječného bielka a kôpru.
Krok 5
Ozdobíme ružičkami paradajok, uhorkou, paprikou a lístkami medvedieho cesnaku.