„Rybie gule“

K receptu

Syr a ryba sú vždy úžasné predjedlo, ale čo keď z toho všetkého urobíte syrové guľky?! Všetko, čo potrebujete, je: syr, dva druhy rýb, vajcia a 20 minút voľného času. A tu máme na stole výborné predjedlo, ktoré môžeme podávať s bielym vínom alebo na raňajky.

zložitosť: ľahko Kalórie: 125,00 kcal/porcia Porcie: 3 varenie: 15 min Pridať. čas: 15 min Použité: 10,00 g/7,00 g/2,00RaňajkyObčerstveniePárty, bufetINGREDIENCIE NA 3 PORCIE100 g lososa údeného za tepla 100 g lososa údeného za studena 2 vajcia 6 polievkových lyžíc. l. smotanový syr kôpor 1 paradajka 1 paprika 1 uhorka listy medvedieho cesnaku Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Horúcu údenú rybu nakrájame nadrobno.

Krok 2

Zmiešame spolu s 2 žĺtkami.

Krok 3

Pridáme smotanový syr, premiešame a sformujeme do 6 guľôčok.

Krok 4

Nastrúhame 2 bielka a zmiešame s nasekaným kôprom. Guľky obalíme v zmesi vaječného bielka a kôpru.

Krok 5

Ozdobíme ružičkami paradajok, uhorkou, paprikou a lístkami medvedieho cesnaku.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik