K receptu
Jemný aromatický šalát z paradajok a melónu s jemným mladým syrom je príležitosťou na zaspomínanie na leto. Tento šalát môže zdobiť sviatočný stôl aj rodinnú večeru.
zložitosť: ľahko Porcie: 4Žiadna tepelná úpravaŠalátVegetariánstvo: LaktoVegetariánstvonarodeninyRomantická večeraINGREDIENCIE NA 4 PORCIElúpaný melón – 240 gluk červená cibuľa – 40 g čerstvá bazalka – 20 g sezamový olej – 20 g zeleru, stonka – 80 g čili papričky – 8 g sezamu – 4 g paradajok – 340 g smotana bazalka – 20 gfeta/syr – 130 g Tabuľka váhy a miery RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Odstráňte kôru a semená z vodného melónu.
Krok 2
Melón, paradajky a zeler nakrájame na stredne veľké kúsky, cibuľu nakrájame na tenké kolieska, čili.
Krok 3
Všetky ingrediencie zmiešame a dochutíme balzamikovým krémom a sezamovým olejom. Na vrch poukladáme nasekaný syr – feta alebo syr.
MIMOchodom
Recept poskytol Dmitrij Shurshakov, šéfkuchár gastropub „Nikam nejdeme“.