K receptu Náročnosť: priemer Porcie: 1 varenie: 15 min Pridať. čas: 15 minBlenderŠalátINGREDIENCIE NA 1 PORCIUkukuričný šalát – 20 ošúpaných mangov – 30 g čerstvej mäty – 3 bazalkové červy – 3 ošúpané uhorky – 20 teľacích pečienok – 60 g omáčky ebaro – 40 g sezamovej omáčky – 15 g pohánkovej cibuľky – 25 gdijonskej horčice – 5 g – 15 g Kikkoman vínny ocot – jedovatý olej – 40 g sezamový olej – 4 g Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Na prípravu sezamovej omáčky kombinujte cibuľu, dijonskú horčicu, omáčku Kikkoman, vínny ocot, rastlinný olej, sezamový olej. Potom rozdrvte v mixéri do hladka.
Krok 2
Teľacie mäso nakrájame na plátky, ochutíme omáčkou ebaro.
Krok 3
Mango a uhorky nakrájame na pásiky, pridáme kukuričný šalát, lístky čerstvej mäty a bazalky a dochutíme sezamovou omáčkou.
Krok 4
Pripravený šalát dáme na tanier a na vrch ozdobíme nakrájaným teľacím mäsom.