K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 2 varenie: 7 min Pridať. čas: 10 minHriankovačŠalátnarodeninyPiknikINGREDIENCIE NA 2 PORCIEčierny chlieb, kus – 1/2 ks konzervovaný tuniak – 1/2 plechovky kyslej smotany – 1 polievková lyžica. l. zelené jablko – 1 ks mleté čierne korenie – 2 polievkové lyžice. l. zeleň – na ozdobu citrónová šťava – 2 lyžice. l. plátok citróna – 1 ks. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Chlieb osušte v hriankovači.
Krok 2
Jablko umyjeme, ošúpeme a nakrájame na pásiky, pokvapkáme citrónovou šťavou. Uhorku nakrájame na tenké plátky.
Krok 3
Ku konzerve tuniaka pridáme kyslú smotanu a premiešame.
Krok 4
Roztlačeného tuniaka položte na kúsky chleba. Umiestnite naň plátky uhorky.
Krok 5
Na vrch položte slamky z jabĺk. Zľahka polejeme majonézou, korením a ozdobíme plátkami citróna a bylinkami.