Tuniakový šalát na toaste

K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 2 varenie: 7 min Pridať. čas: 10 minHriankovačŠalátnarodeninyPiknikINGREDIENCIE NA 2 PORCIEčierny chlieb, kus – 1/2 ks konzervovaný tuniak – 1/2 plechovky kyslej smotany – 1 polievková lyžica. l. zelené jablko – 1 ks mleté ​​čierne korenie – 2 polievkové lyžice. l. zeleň – na ozdobu citrónová šťava – 2 lyžice. l. plátok citróna – 1 ks. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Chlieb osušte v hriankovači.

Krok 2

Jablko umyjeme, ošúpeme a nakrájame na pásiky, pokvapkáme citrónovou šťavou. Uhorku nakrájame na tenké plátky.

Krok 3

Ku konzerve tuniaka pridáme kyslú smotanu a premiešame.

Krok 4

Roztlačeného tuniaka položte na kúsky chleba. Umiestnite naň plátky uhorky.

Krok 5

Na vrch položte slamky z jabĺk. Zľahka polejeme majonézou, korením a ozdobíme plátkami citróna a bylinkami.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik