K receptu
A nenechajte sa zmiasť výskytom chuka šalátu v ingredienciách, ktorý je typický pre ázijské jedlá. Vo všetkých ostatných ohľadoch je to známy vidiecky šalát, len s novou chuťou. Vyskúšajte to, čerstvá zelenina sa k chuke úžasne hodí!
zložitosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 15 minŽiadna tepelná úpravaVečeraPopoludňajšie občerstvenieObčerstvenieŠalátVegetariánstvo: OvoVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUvarená prepeličia uhorka 3 ks reďkovky 30 gchuk šalát 30 gsezam 2 g rastlinný olej 15 zelený gluk 3 g Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Uhorky nakrájajte na plátky, reďkovky nakrájajte, zelenú cibuľku nakrájajte nadrobno – všetko spojte.
Krok 2
Pridajte chuka, ochuťte rastlinným olejom a premiešajte. Soľ a korenie.
Krok 3
Vajcia nakrájame na polovice, vložíme do šalátu a jemne premiešame, aby sa nerozpadli.
Krok 4
Uložíme na tanier, ozdobíme bylinkami a sezamovými semienkami.