Zelený šalát s jahodami, uhorkou a avokádom

K receptu

Nádherná kombinácia šťavnatých, aromatických jahôd, chrumkavých uhoriek a jemného avokáda.

zložitosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 5 min Pridať. čas: 5 minŽiadna tepelná úpravaVečeraVečeraŠalátVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUZelený šalát – 100 g, môžete rozmixovať alebo rukolu, alebo kukuricu Jahody – 150 g Uhorka – 2 ks. malá veľkosť avokádo – 1 ks pomarančová šťava – 3 lyžice. l. Horčica so zrnami – 1-2 lyžičky – 2-3 lyžice. l. Soľ – štipka Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Pripravíme dresing: pomarančovú šťavu zmiešame s horčicou a soľou, postupne pridávame olivový olej.

Krok 2

Nakrájajte jahody, uhorky a avokádo podľa potreby a zmiešajte so šalátom. Uložíme na tanier, pokvapkáme dresingom a podávame.

UŽITOČNÉ RADY

Aby avokádo nestmavlo, pokvapkáme ho citrónovou šťavou.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik