Zemiakový šalát

K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 20 min Pridať. čas: 10 minPraženieVečeraPopoludňajšie občerstvenieŠalátINGREDIENCIE NA 1 PORCIUmini varené zemiaky – 150 g šampiňónov – 40 gveshenki – 40 g medovo-horčicovej omáčky – 30 g nakladaných uhoriek – 20 lepkavých zelených – 10 g plátkov šampiňónov – 20 g koriandrového oleja – 10 g (zmiešajte olivový olej s nasekaným koriandrom) vetvička koriandr – na ozdobu Tabuľka mier a mierok RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Na oleji orestujeme zemiaky s hubami, pridáme nakladané uhorky. Dochutíme medovo horčicovou omáčkou.

Krok 2

Uložíme na misu, ozdobíme opraženou cibuľkou, plátkami šampiňónov a čerstvou vetvičkou koriandra, dochutíme koriandrovým olejom.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik