K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 20 min Pridať. čas: 10 minPraženieVečeraPopoludňajšie občerstvenieŠalátINGREDIENCIE NA 1 PORCIUmini varené zemiaky – 150 g šampiňónov – 40 gveshenki – 40 g medovo-horčicovej omáčky – 30 g nakladaných uhoriek – 20 lepkavých zelených – 10 g plátkov šampiňónov – 20 g koriandrového oleja – 10 g (zmiešajte olivový olej s nasekaným koriandrom) vetvička koriandr – na ozdobu Tabuľka mier a mierok RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Na oleji orestujeme zemiaky s hubami, pridáme nakladané uhorky. Dochutíme medovo horčicovou omáčkou.
Krok 2
Uložíme na misu, ozdobíme opraženou cibuľkou, plátkami šampiňónov a čerstvou vetvičkou koriandra, dochutíme koriandrovým olejom.