Kari s kapustovým šalátom

K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 30 min Pridať. čas: 10 minPraženieZmrazovanieVečeraPopoludňajšie občerstvenieVečeraŠalátVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIEbiela kapusta 300 g čerstvá mrkva 2 ks čerstvá uhorka 1 ks cesnak 2 strúčiky rastlinný olej 100 ml kari 1 ČL octu 9% 2 ČL soli 1 štipka cukru 1 štipka Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Mrkvu nakrájajte na tenké prúžky a uhorku na pol krúžky. Kapustu nakrájame na pásiky, pridáme soľ, cukor, kari, ocot a dobre roztlačíme. Nechajte 10 minút odstáť.

Krok 2

Cesnak prekrojíme na polovicu. Smažte v rastlinnom oleji 3 minúty. Potom odstráňte cesnak. Mrkvu polejeme horúcim olejom, premiešame a necháme vychladnúť.

Krok 3

Zmiešajte kapustu, uhorky a mrkvu. Vložte do chladničky na 30 minút lúhovať. Dobrú chuť!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik