Makrela pečená s citrónom, cesnakom a paradajkami

K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1Hlavný chodINGREDIENCIE NA 1 PORCIUmakrela 2 ks maslo 30 g cesnak 1 ks citrón 1 ks cherry paradajky 2 ks soľ štipka(y) čierne korenie štipka(y) Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Rybu vypitvame, umyjeme a osusime papierovou utierkou. Na každej strane urobte rezy. Soľ a korenie. Do každého rezu položte kúsok masla. Položte ho na plech vystlaný papierom na pečenie.

Krok 2

Okolo položte dve vetvičky cherry paradajok a na polovicu prekrojenú hlavu cesnaku. Všetko pokvapkáme šťavou z polovice citróna. Pečieme v rúre vyhriatej na 200°C 15 minút. Podávajte s citrónovou šťavou.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik