K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1Hlavný chodINGREDIENCIE NA 1 PORCIUmakrela 2 ks maslo 30 g cesnak 1 ks citrón 1 ks cherry paradajky 2 ks soľ štipka(y) čierne korenie štipka(y) Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Rybu vypitvame, umyjeme a osusime papierovou utierkou. Na každej strane urobte rezy. Soľ a korenie. Do každého rezu položte kúsok masla. Položte ho na plech vystlaný papierom na pečenie.
Krok 2
Okolo položte dve vetvičky cherry paradajok a na polovicu prekrojenú hlavu cesnaku. Všetko pokvapkáme šťavou z polovice citróna. Pečieme v rúre vyhriatej na 200°C 15 minút. Podávajte s citrónovou šťavou.