Olivier šalát s krabom New Style

K receptu Náročnosť: priemer Porcie: 1 varenie: 15 minVarenieVečeraPopoludňajšie občerstvenieVečeraŠalátPárty, bufetINGREDIENCIE NA 1 PORCIUvarené zemiaky, ošúpané – 70 g, mrkva, ošúpaná – 40 g, krab – 20 g, nakladané uhorky – 45 g, hrubé paradajky – 25 gredis, lúpané – 7 hrášok, struky – 3 g zeleného hrášku (čerstvý mrazený) – 15 g mleté ​​čierne korenie – 1 g soľ – 2 g žerucha – 1 g zelenej cibule – 2 g pukance Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Zemiaky, mrkvu, paradajky a jemne osolené uhorky nakrájajte na veľké kocky.

Krok 2

Pridajte nadrobno nakrájaný zelený hrášok a obarený čerstvý mrazený hrášok.

Krok 3

Šalát ochutíme omáčkou a dáme na tanier, navrch krabie mäso, na tenké plátky nakrájané reďkovky, žeruchu a zelenú cibuľku. Jedlo môžete ozdobiť aj popcornom.

Krok 4

Aioli omáčku pripravte samostatne: 2 vajcia (kuracie), 50 ml olivového oleja, 1 strúčik cesnaku, 1/2 ČL kimchi omáčky, 1/2 ČL nakrájanej cibule, 1/2 ČL dijonskej horčice, 2 kvapky citrónovej šťavy. Všetko šľahajte!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik