K receptu
Šialene lahodný a ľahký šalát! Žiadna tučná majonéza a kilá navyše!
zložitosť: ľahko Porcie: 6 varenie: 5 min Pridať. čas: 20 minPraženieVečeraPopoludňajšie občerstvenieVečeraŠalátVegetariánstvo: PescetarianizmusVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 6 PORCIÍšalátová zmes 250 g kráľovských kreviet 350 čerstvých uhoriek 1 ks cherry paradajky 8 ks sušených paradajok 8 ks citrónová šťava 2 polievkové lyžice. l. olivový olej 4 lyžice. l.cesnak 3 strúčiky soľ a korenie podľa chuti Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Všetko je tu veľmi jednoduché: ošúpte krevety z škrupiny a 20 minút marinujte v zmesi citrónovej šťavy, olivového oleja a čerstvo mletého korenia.
Krok 2
Krevety opečieme na suchej panvici do ružova. Pridajte mletý cesnak a smažte ďalších 30 sekúnd.
Krok 3
Na širokú misku poukladáme listy šalátu, plátky uhorky, cherry paradajky nakrájané na 4 kusy, sušené paradajky a krevety. Zmiešame olivový olej a citrónovú šťavu, pridáme soľ, korenie a šalát okoreníme. Dobrú chuť!
UŽITOČNÉ RADY
Pred podávaním sa odporúča šalát obliecť.