Šalát s cesnakovými krevetami a paradajkami

K receptu

Šialene lahodný a ľahký šalát! Žiadna tučná majonéza a kilá navyše!

zložitosť: ľahko Porcie: 6 varenie: 5 min Pridať. čas: 20 minPraženieVečeraPopoludňajšie občerstvenieVečeraŠalátVegetariánstvo: PescetarianizmusVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 6 PORCIÍšalátová zmes 250 g kráľovských kreviet 350 čerstvých uhoriek 1 ks cherry paradajky 8 ks sušených paradajok 8 ks citrónová šťava 2 polievkové lyžice. l. olivový olej 4 lyžice. l.cesnak 3 strúčiky soľ a korenie podľa chuti Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Všetko je tu veľmi jednoduché: ošúpte krevety z škrupiny a 20 minút marinujte v zmesi citrónovej šťavy, olivového oleja a čerstvo mletého korenia.

Krok 2

Krevety opečieme na suchej panvici do ružova. Pridajte mletý cesnak a smažte ďalších 30 sekúnd.

Krok 3

Na širokú misku poukladáme listy šalátu, plátky uhorky, cherry paradajky nakrájané na 4 kusy, sušené paradajky a krevety. Zmiešame olivový olej a citrónovú šťavu, pridáme soľ, korenie a šalát okoreníme. Dobrú chuť!

UŽITOČNÉ RADY

Pred podávaním sa odporúča šalát obliecť.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik