K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 15 min Pridať. čas: 10 minVarenieVečeraPopoludňajšie občerstvenieVečeraŠalátVegetariánstvoPárty, bufetnarodeninyINGREDIENCIE NA 1 PORCIUKrabie vermicelli (krabie mäso alebo krabie tyčinky) Kalmáre Vajcia Majonéza Čerstvá uhorka Zelená cibuľa Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Kalmáre povaríme 3-5 minút v osolenej vode s pridaním malého množstva citrónovej šťavy alebo octu (aby si kalamáre zachovalo bielu farbu a nebolo húževnaté).
Krok 2
Krabie rezančeky rozoberte rukami, nekrájajte (môžete použiť krabie tyčinky – ale chuť šalátu bude horšia!).
Krok 3
Vajcia uvarené natvrdo nakrájajte alebo nastrúhajte. Čerstvú uhorku nakrájame na prúžky. Zelená cibuľa – malé krúžky.
Krok 4
Pridajte majonézu a premiešajte. Dobrú chuť!
UŽITOČNÉ RADY
Môžete pridať varené luky cestoviny. Bude to veľmi krásne a uspokojujúce!