Šalát z morských vlkov

K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 15 min Pridať. čas: 10 minVarenieVečeraPopoludňajšie občerstvenieVečeraŠalátVegetariánstvoPárty, bufetnarodeninyINGREDIENCIE NA 1 PORCIUKrabie vermicelli (krabie mäso alebo krabie tyčinky) Kalmáre Vajcia Majonéza Čerstvá uhorka Zelená cibuľa Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Kalmáre povaríme 3-5 minút v osolenej vode s pridaním malého množstva citrónovej šťavy alebo octu (aby si kalamáre zachovalo bielu farbu a nebolo húževnaté).

Krok 2

Krabie rezančeky rozoberte rukami, nekrájajte (môžete použiť krabie tyčinky – ale chuť šalátu bude horšia!).

Krok 3

Vajcia uvarené natvrdo nakrájajte alebo nastrúhajte. Čerstvú uhorku nakrájame na prúžky. Zelená cibuľa – malé krúžky.

Krok 4

Pridajte majonézu a premiešajte. Dobrú chuť!

UŽITOČNÉ RADY

Môžete pridať varené luky cestoviny. Bude to veľmi krásne a uspokojujúce!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik