Šošovicový šalát s kokosovým dresingom

K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 45 minVečeraVečeraŠalátVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoDetské menuPiknikINGREDIENCIE NA 4 PORCIE3/4 šálky zelenej šošovice 1 veľká paprika 1 stredná uhorka 1 veľká paradajka 1 zväzok koriandra 2 zelené cibuleNa tankovanie:1/3 šálky kokosového mlieka 1 polievková lyžica. l. citrónová šťava 1/2 lyžičky. mletý kmín 1/2 lyžičky. mletá kurkuma 1/2 lyžičky. mletý sušený cesnak 1/4 lyžičky. mletá škorica 1/8 lyžičky. lupienky papriky chilisol, čerstvo mleté ​​čierne korenie Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Šošovicu nalejte 1,5 šálky vody, priveďte do varu, znížte teplotu na minimum a varte 20–25 minút, kým nezmäkne.

Krok 2

V malej miske vyšľaháme všetky ingrediencie na dresing.

Krok 3

Uhorku nakrájame na kolieska a paradajku na kocky. Odstráňte semená a blany zo sladkej papriky a nakrájajte na kocky. Nakrájajte zelenú cibuľu a koriander.

Krok 4

Vo veľkej mise zmiešame zeleninu, bylinky a šošovicu, zalejeme dresingom a jemne premiešame. Šalát môžete podávať teplý alebo úplne vychladený. Podávame s pita chlebom alebo tenkým chlebom.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik