Teplý cuketový šalát s fazuľou

K receptu

Voňavý, šťavnatý a uspokojujúci šalát. Môže byť prílohou k rybám alebo hydine.

zložitosť: ľahko Kalórie: 551,88 kcal/porcia Porcie: 1 varenie: 20 min Pridať. čas: 10 min Použité: 24,02 g/19,30 g/69,77PraženieVečeraVečeraHlavný chodŠalátINGREDIENCIE NA 1 PORCIUmladá cuketa 1 ks paradajky 1 ks varená fazuľa 1 zväzok cesnaku 2 zubsole podľa chuti Kotanyi korenie podľa chuti korenie Kaukazské bylinky Kotanyi 1 ČL rastlinného oleja zelenina Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Cuketu nakrájajte na stredné kúsky alebo ju rozštvrťte na kolieska, ak je cuketa malá. Opečte ich na dobre rozohriatej panvici, kým jemne nezhnednú.

Krok 2

Z paradajok ošúpeme šupku a nakrájame na kocky. Pridajte do panvice a varte, kým paradajky nezmäknú. Pridajte korenie Kotanyi a soľ podľa chuti.

Krok 3

Fazuľa musí byť varená vopred, kým nebude úplne uvarená. Fazuľu pridáme k cukete a všetko spolu prehrievame 3-5 minút.

Krok 4

Nakrájajte cesnak, posypte zeleninu, premiešajte a vypnite sporák. Necháme mierne vychladnúť a podávame posypané bylinkami.

POZNÁMKA PRE HOSTESKU

Môžete použiť konzervované fazule.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik