K receptu
Voňavý, šťavnatý a uspokojujúci šalát. Môže byť prílohou k rybám alebo hydine.
zložitosť: ľahko Kalórie: 551,88 kcal/porcia Porcie: 1 varenie: 20 min Pridať. čas: 10 min Použité: 24,02 g/19,30 g/69,77PraženieVečeraVečeraHlavný chodŠalátINGREDIENCIE NA 1 PORCIUmladá cuketa 1 ks paradajky 1 ks varená fazuľa 1 zväzok cesnaku 2 zubsole podľa chuti Kotanyi korenie podľa chuti korenie Kaukazské bylinky Kotanyi 1 ČL rastlinného oleja zelenina Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Cuketu nakrájajte na stredné kúsky alebo ju rozštvrťte na kolieska, ak je cuketa malá. Opečte ich na dobre rozohriatej panvici, kým jemne nezhnednú.
Krok 2
Z paradajok ošúpeme šupku a nakrájame na kocky. Pridajte do panvice a varte, kým paradajky nezmäknú. Pridajte korenie Kotanyi a soľ podľa chuti.
Krok 3
Fazuľa musí byť varená vopred, kým nebude úplne uvarená. Fazuľu pridáme k cukete a všetko spolu prehrievame 3-5 minút.
Krok 4
Nakrájajte cesnak, posypte zeleninu, premiešajte a vypnite sporák. Necháme mierne vychladnúť a podávame posypané bylinkami.
POZNÁMKA PRE HOSTESKU
Môžete použiť konzervované fazule.