K receptu
Jednoducho chutná večera! Ak chcete niečo uspokojivejšie, položte vedľa neho rezeň.
zložitosť: ľahko Kalórie: 189,88 kcal/porcia Porcie: 2 varenie: 30 min Pridať. čas: 10 min Použité: 5,18 g/5,31 g/29,94PraženieDusenie, chradnutieVečeraHlavný chodINGREDIENCIE NA 2 PORCIEkapusta 200 g cuketa 1 ks 1 ks cesnak 2 strúčiky ks alebo podľa chuti 2 paradajky paradajkový pretlak 1 PL jablká 1 ks paprika 0,5 ČL tymian 0,5 ČL kari 0,5 ČL cukor 0, 5 ČL maslo soľ korenie bobkový list Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Zeleninu umyte, ošúpte a nakrájajte na veľké kocky. Cibuľa, cesnak a jablko – malé kocky. Z jablka ošúpeme šupku.
Krok 2
Na masle orestujeme cibuľu, cesnak a čili. potom pridáme cuketu. Smažte 2-3 minúty. Potom pridajte kapustu. Smažte 5-7 minút.
Krok 3
Pridajte paradajkový pretlak, jablko a paradajku. Pridajte korenie a soľ podľa chuti.
Krok 4
Ak kapusta nie je veľmi šťavnatá, môžete pridať trochu vody. Varte, kým nebudete spokojní so stupňom mäkkosti zeleniny. Mám rád, aby kapustnica zostala chrumkavá, tak som ju ešte 5-7 minút povarila.
Krok 5
Lahodná kapustnica s množstvom zdravej zeleniny a ovocia je hotová! Dobrú chuť!
POZNÁMKA PRE HOSTESKU
Ak budú guláš jesť deti, nemusíte do neho dávať žiadne čili alebo vôbec veľa.