Zelený šalát s tuniakom

K receptu

Tento recept na ľahký a chutný šalát je vhodný pre každé dievča, keďže obsahuje len tie najzdravšie a nízkokalorické jedlá!

zložitosť: ľahko Kalórie: 373,38 kcal/porcia Porcie: 2 varenie: 20 min Použité: 29,05 g/25,34 g/6,43VečeraVečeraŠalátPárty, bufetRomantická večeraINGREDIENCIE NA 2 PORCIEšalát 100 gtuna nasekaný, vo vlastnej šťave 200 gogurt 1 ks cherry paradajky 6 ks vajcia 2 ks červená cibuľa 1 ks olivový olej 2 PL mleté ​​čierne korenie soľ Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Šalátové listy umyjeme, osušíme a nadrobno nasekáme. Nasekané listy šalátu vložte do šalátovej misy.

Krok 2

Potom pridáme nahrubo nakrájanú uhorku a rozpolené cherry paradajky.

Krok 3

Z tuniaka sceďte všetku šťavu, položte tuniaka na tanier a trochu ho roztlačte vidličkou. Umiestnite roztlačeného tuniaka do stredu šalátu.

Krok 4

Predvarené vajcia uvarené natvrdo ošúpeme zo škrupiny, pozdĺžne rozrežeme na 4 časti a poukladáme na šalát. Na vrch položte polovičné krúžky červenej cibule.

Krok 5

Hotový šalát pokvapkáme olivovým olejom, korením, soľou a ihneď podávame.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik