Bruschetta s tvarohom, kaviárom a prepeličím vajíčkom

K receptu

Bruschetta s tvarohom, kaviárom a prepeličím vajcom je lahodná raňajková maškrta. Jedna taká bruschetta bude stačiť na to, aby ste zabudli aj na obed: takéto raňajky sú nielen originálne a chutné, ale aj uspokojujúce.

zložitosť: ľahko Kalórie: 395,99 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 30 min Použité: 14,96 g/18,89 g/40,76PraženieRaňajkyVečeraPopoludňajšie občerstvenieObčerstvenieVegetariánstvo: Ovo-laktoVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIE2 rolky ciabbata alebo 4 plátky toastového chleba 2 stredné paradajky 3-4 polievkové lyžice. l. údený kaviár z huňáčika alebo kaviár zo šťuky 3–4 vetvičky kôpru 6 polievkových lyžíc. l. tvaroh 4 prepeličie vajíčka minimálne 150 g mix šalátu (rukola, kukurica, rímska rasca) olivový olej 20 g masla kolieska citróna čerstvo mleté ​​čierne korenie Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Ak používate ciabbaty, rozrežte ich pozdĺžne na polovicu. Pokvapkáme olivovým olejom a opečieme z oboch strán na grilovacej panvici do zlatista.

Krok 2

Paradajky rozrežte na polovicu, zbavte jadrovníka šťavou, dužinu nakrájajte na kocky so stranou 1 cm.

Krok 3

Kaviár posypeme citrónovou šťavou, pridáme tvaroh, nasekaný kôpor a korenie. Miešajte do hladka. Pridajte paradajky a premiešajte lyžičkou.

Krok 4

Na panvici rozohrejeme maslo, orestujeme 4 praženica prepeličie vajíčka – vajcia sa snažme rozbiť do panvice, aby sa navzájom nedotýkali.

Krok 5

Na chlieb položíme list šalátu, potom tvaroh s kaviárom a paradajkami a navrch dáme praženicu z jedného vajca. Ihneď podávajte.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik