K receptu Náročnosť: priemer Porcie: 1RúraPečenieVečeraVečeraObčerstvenieVegetariánstvoPárty, bufetnarodeninyINGREDIENCIE NA 1 PORCIUavokádo – 25 Baku gogurts – 25 nakladaných gimbiru – 4 olivovo-balzamikový dresing – 3 ml krabie mäso kamčatské – 50 g majonéza japonská – 20 ml kim-chi omáčka – 5 ml škótska whisky – 1 ml Tobiko – 1 pažítka – 1 g avokádo – 3 ml syra Beaufort – 3 gmix šalát – 10 g Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Nakrájajte avokádo a uhorky Baku na stredné kocky.
Krok 2
Krabie mäso oddelíme na vlákna, pridáme avokádo a uhorky, japonskú majonézu, nadrobno nakrájanú cibuľu, nadrobno nakrájaný zázvor, avokádový olej, kim chi omáčku, premiešame.
Krok 3
Pomocou okrúhlej formy poukladáme na tanier.
Krok 4
Na vrch posypeme najemno nastrúhaným syrom Roquefort a dáme piecť na 30 sekúnd pod gril.
Krok 5
Miešaný šalát položte na tanier.