K receptu
Neutíchajúca klasika – ryba pečená na uhlí! Šťavnaté, údené a chrumkavé…
zložitosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 15 min Pridať. čas: 10 minGril/BBQPraženieNa grile, na grileHlavný chodVegetariánstvo: PescetarianizmusVegetariánstvoPárty, bufetPiknikINGREDIENCIE NA 1 PORCIUčerstvá makrela 2 ks paradajky 2 ks čerstvý kôpor 1 zväzok soľ podľa chuti čierne korenie podľa chuti rastlinný olej 2 polievkové lyžice. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Je to jednoduché, ale veľmi chutné! Makrelu vypitváme, dobre umyjeme a osušíme. Soľ a korenie podľa chuti.
Krok 2
Čerstvé paradajky nakrájame na kolieska. Do brucha ryby vložte kolieska paradajok a vetvičky kôpru. Rybu položte na grilovací rošt a zaistite. Rybu natrieme olejom.
Krok 3
Vopred zapáľte gril drevom. Keď zostanú uhlíky, pečte makrelu na grile, kým nebude hotová.