K receptu
Šalát z paradajok, šťavnatej a sladkej jaltskej cibuľky a dresing z aromatického olivového oleja a jablčného octu prechádza z kategórie len „paradajkových šalátov“ do kategórie radostí života. Neverte mi?! Pozrite si to. Pre umocnenie efektu šalát bohato dochutíme čerstvo mletým čiernym korením.
zložitosť: ľahko Kalórie: 81,19 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 10 min Použité: 1,67 g / 5,24 g / 6,86ŠalátVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoDetské menuINGREDIENCIE NA 4 PORCIE1 červená sladká jaltská cibuľa jablčný ocot 5–7 vetvičiek koriandra 4 stredné, veľmi zrelé ružové paradajky alebo 8–10 bakuských paradajok olivový olej soľ čerstvo mleté čierne korenie Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Cibuľu ošúpeme a nakrájame na veľmi tenké polkruhy. Osolíme, okoreníme a pokvapkáme octom.
Krok 2
Jemne nakrájajte koriandr. Paradajky nakrájajte na tenké polovičné krúžky.
Krok 3
Všetky pripravené suroviny zmiešame, dochutíme olivovým olejom, soľou a korením. Ihneď podávajte.