Paradajkový šalát

K receptu

Šalát z paradajok, šťavnatej a sladkej jaltskej cibuľky a dresing z aromatického olivového oleja a jablčného octu prechádza z kategórie len „paradajkových šalátov“ do kategórie radostí života. Neverte mi?! Pozrite si to. Pre umocnenie efektu šalát bohato dochutíme čerstvo mletým čiernym korením.

zložitosť: ľahko Kalórie: 81,19 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 10 min Použité: 1,67 g / 5,24 g / 6,86ŠalátVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoDetské menuINGREDIENCIE NA 4 PORCIE1 červená sladká jaltská cibuľa jablčný ocot 5–7 vetvičiek koriandra 4 stredné, veľmi zrelé ružové paradajky alebo 8–10 bakuských paradajok olivový olej soľ čerstvo mleté ​​čierne korenie Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Cibuľu ošúpeme a nakrájame na veľmi tenké polkruhy. Osolíme, okoreníme a pokvapkáme octom.

Krok 2

Jemne nakrájajte koriandr. Paradajky nakrájajte na tenké polovičné krúžky.

Krok 3

Všetky pripravené suroviny zmiešame, dochutíme olivovým olejom, soľou a korením. Ihneď podávajte.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik