Teľacie mäso s repou

K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 1 h 10 min Pridať. čas: 30 minRúraPečenieDusenie, chradnutieVečeraVečeraHlavný chodVegetariánstvoPárty, bufetNový rokINGREDIENCIE NA 4 PORCIEteľacie mäso – 1 kg grepu – 1 kg nového korenia – podľa chuti shamballa – podľa chuti zmes bylín – podľa chuti uhorka, bylinky – na ozdobu Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Ošúpte repu a nakrájajte ju na veľké kusy, strednú repu na 6-8 kusov. Plech na pečenie prikryte fóliou. Položte teľacie mäso a repu na fóliu, posypte korením a prikryte fóliou. Vložíme do rúry vyhriatej na 220°C na 1-1,15 hodiny.

Krok 2

Na taniere položte teľacie mäso a repu, uhorku nakrájajte na tenké plátky. Pri podávaní ozdobíme bylinkami.

POZNÁMKA PRE HOSTESKU

Vezmeme repku a teľacie mäso v pomere 1/1.

UŽITOČNÉ RADY

Asi 10 minút pred dokončením môžete alobal zdvihnúť a nechať mäso trochu zhnednúť.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik