K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 1 h 10 min Pridať. čas: 30 minRúraPečenieDusenie, chradnutieVečeraVečeraHlavný chodVegetariánstvoPárty, bufetNový rokINGREDIENCIE NA 4 PORCIEteľacie mäso – 1 kg grepu – 1 kg nového korenia – podľa chuti shamballa – podľa chuti zmes bylín – podľa chuti uhorka, bylinky – na ozdobu Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Ošúpte repu a nakrájajte ju na veľké kusy, strednú repu na 6-8 kusov. Plech na pečenie prikryte fóliou. Položte teľacie mäso a repu na fóliu, posypte korením a prikryte fóliou. Vložíme do rúry vyhriatej na 220°C na 1-1,15 hodiny.
Krok 2
Na taniere položte teľacie mäso a repu, uhorku nakrájajte na tenké plátky. Pri podávaní ozdobíme bylinkami.
POZNÁMKA PRE HOSTESKU
Vezmeme repku a teľacie mäso v pomere 1/1.
UŽITOČNÉ RADY
Asi 10 minút pred dokončením môžete alobal zdvihnúť a nechať mäso trochu zhnednúť.