K receptu
Ak sa chcete rozmaznávať alebo prekvapiť svojich priateľov a rodinu, pripravte im uhorkový ľad s mätovým sirupom. Jemne! Nezvyčajné! Chutné!
zložitosť: ľahko Porcie: 3 varenie: 12 hŽiadna tepelná úpravaDezertINGREDIENCIE NA 3 PORCIEčerstvé uhorky – 4 ks, cukor – 1 polievková lyžica. l mätový sirup – 20 ml Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Čerstvé uhorky umyte a osušte. Šupku ošúpeme v tenkej vrstve pomocou škrabky na zeleninu.
Krok 2
Uhorky nakrájajte na polovice a odstráňte semená.
Krok 3
Uhorky nakrájame na malé kúsky a dáme na 3-4 hodiny do mrazničky.
Krok 4
Vložte mrazené uhorky do misky mixéra a pri vysokej rýchlosti rozmixujte na pyré.
Krok 5
Potom zmes rozšľaháme ponorným mixérom.
Krok 6
Pridajte cukor a mätový sirup. Všetko dobre premiešame.
Krok 7
Pripravenú zmes rozdeľte do foriem a vložte na noc do mrazničky.
Krok 8
Dobrú chuť!