Uhorkový ľad s mätovým sirupom

K receptu

Ak sa chcete rozmaznávať alebo prekvapiť svojich priateľov a rodinu, pripravte im uhorkový ľad s mätovým sirupom. Jemne! Nezvyčajné! Chutné!

zložitosť: ľahko Porcie: 3 varenie: 12 hŽiadna tepelná úpravaDezertINGREDIENCIE NA 3 PORCIEčerstvé uhorky – 4 ks, cukor – 1 polievková lyžica. l mätový sirup – 20 ml Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Čerstvé uhorky umyte a osušte. Šupku ošúpeme v tenkej vrstve pomocou škrabky na zeleninu.

Krok 2

Uhorky nakrájajte na polovice a odstráňte semená.

Krok 3

Uhorky nakrájame na malé kúsky a dáme na 3-4 hodiny do mrazničky.

Krok 4

Vložte mrazené uhorky do misky mixéra a pri vysokej rýchlosti rozmixujte na pyré.

Krok 5

Potom zmes rozšľaháme ponorným mixérom.

Krok 6

Pridajte cukor a mätový sirup. Všetko dobre premiešame.

Krok 7

Pripravenú zmes rozdeľte do foriem a vložte na noc do mrazničky.

Krok 8

Dobrú chuť!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik