K receptu
Osviežujúci letný šalát. Veľmi chutné a veľmi zdravé.
zložitosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 10 minŽiadna tepelná úpravaVečeraPopoludňajšie občerstvenieVečeraŠalátVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUkapusta – 200 uhoriek – 1 ks zelený hrášok – 1 ks citrónová šťava – 1 polievková lyžica. l.soľ – podľa chuti Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Nakrájajte kapustu, posypte soľou, nechajte 15 minút a potom vypustite šťavu.
Krok 2
Uhorku nakrájame na tenké prúžky.
Krok 3
Zeler nasekáme nadrobno.
Krok 4
Do misy dáme uhorku, zeler, kapustu. Pridajte hrášok
Krok 5
Na dresing vytlačte pomarančovú šťavu (odlúpnite niekoľko plátkov z fólie a nechajte na ozdobu), pridajte olivový olej a citrónovú šťavu. Zmiešajte. Šalát si oblečte.