Zeleninový kaviár s korením

Zeleninový kaviár s korením

Zeleninový kaviár s korením K receptu

Tento kaviár je kríženec baklažánu a tekvice, môžete použiť takmer akúkoľvek sadu sezónnej zeleniny a bylín.

zložitosť: ľahko Porcie: 10 varenie: 1 hodina Pridať. čas: 15 minVečeraVečeraObčerstvenieVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 10 PORCIÍ6 veľkých baklažánov 2 stredné cibule 1 sladká zelená paprika 1 sladká červená paprika 6 veľkých zrelých paradajok 0,5 ČL. čerstvo mleté ​​čierne korenie 0,5 lyžičky. suché oregano 0,5 lyžičky. sušená bazalka 3 strúčiky cesnaku 1 malý zväzok petržlenu 6 lyžíc. l. extra panenský olivový olej 1 lyžička. hrubá soľ Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Nakrájajte baklažány na veľké kocky, vložte do misy, posypte soľou a nechajte 15 minút. Opláchnite studenou vodou a osušte.

Krok 2

Vo veľkej hlbokej panvici alebo hrnci s hrubým dnom zohrejte 4 polievkové lyžice. l. olejov Pridajte baklažán a varte na strednom ohni 10 minút, kým nebude mäkký a jemne opečený. Pomocou štrbinovej lyžice vyberte baklažány do misky.

Krok 3

Cibuľu a papriku ošúpeme a nasekáme nadrobno. Do tej istej panvice nalejte zvyšný olej, pridajte cibuľu a papriku. Zeleninu varte na strednom ohni 10 minút. Potom pridajte baklažány.

Krok 4

Nakrájajte paradajky s cesnakom a petržlenovou vňaťou.

Krok 5

Pridajte paradajky, papriku, oregano a bazalku na panvicu so zeleninou. Dusíme, kým zelenina nezmäkne, 30 minút. Pred podávaním úplne vychlaďte (alebo horúci kaviár stočte do pohárov).

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik