K receptu
Úžasné horúce predjedlo na pôstny stôl
zložitosť: priemer Kalórie: 104,51 kcal/porcia Porcie: 2 Použité: 2,15 g/2,38 g/18,97VečeraPopoludňajšie občerstvenieObčerstvenieVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoPiknikINGREDIENCIE NA 2 PORCIEbaklažány 100 g paradajok 90 g sladkej čili omáčky 40 g škrobu 20 g koriandra 6 g soli 2 g bieleho sezamu 1 g Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Baklažán nakrájame na stredný trojuholník, trochu ho navlhčíme vodou a zo všetkých strán opečieme v škrobe, osolíme a opekáme asi tri minúty.
Krok 2
Paradajky nakrájame na plátky, spojíme s koriandrom (3 g) a vyprážanými baklažánmi, ochutíme omáčkou (30 g), premiešame.
Krok 3
Položte na misku, nalejte omáčku (10 g), pridajte koriander (3 g), ozdobte bielym sezamom.