Marináda na ražniči, vďaka ktorej bude mäso mäkké a šťavnaté

FooDee 1. mája 2018 K receptu

Vrelo odporúčam aspoň raz skúsiť pripraviť grilovaciu marinádu podľa tohto receptu. Vďaka tomu je mäso mäkké a šťavnaté. Ražniči dopadá úžasne. Cibuľová šťava spolu so strúhanými paradajkami mäso zjemní, bazalka zvýrazní chuť bravčového mäsa. Video recept:

zložitosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 15 minHlavný chodPiknikINGREDIENCIE NA 1 PORCIUparadajky 300 gluk 200 g bazalka 5 olivovy olej 2 PL soli (podla chuti) cierne korenie (podla chuti) Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Paradajky a cibuľu pomelieme na mäsovom mlynčeku, pridáme korenie a olivový olej.

Krok 2

Mäso nakrájame na kúsky, dobre premiešame v marináde. Nechajte pôsobiť aspoň 2 hodiny.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik