FooDee 1. mája 2018 K receptu
Vrelo odporúčam aspoň raz skúsiť pripraviť grilovaciu marinádu podľa tohto receptu. Vďaka tomu je mäso mäkké a šťavnaté. Ražniči dopadá úžasne. Cibuľová šťava spolu so strúhanými paradajkami mäso zjemní, bazalka zvýrazní chuť bravčového mäsa. Video recept:
zložitosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 15 minHlavný chodPiknikINGREDIENCIE NA 1 PORCIUparadajky 300 gluk 200 g bazalka 5 olivovy olej 2 PL soli (podla chuti) cierne korenie (podla chuti) Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Paradajky a cibuľu pomelieme na mäsovom mlynčeku, pridáme korenie a olivový olej.
Krok 2
Mäso nakrájame na kúsky, dobre premiešame v marináde. Nechajte pôsobiť aspoň 2 hodiny.