Pečený zeleninový vinaigrette

Igor Puchin 25. februára 2015 K receptu Náročnosť: priemer Kalórie: 176,76 kcal/porcia Porcie: 3 varenie: 2 hodiny 30 minút Pridať. čas: 15 min Použité: 5,20 g/6,16 g/25,18RúraPečenieruská kuchyňaŠalátVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 3 PORCIERepa – 3 ks Zemiaky – 2 ks Mrkva – 1 ks nakladané uhorky – 3 ks. l.Zelená cibuľa, petržlen, kôpor – podľa chuti Rastlinný olej na dresing Čerstvo mleté ​​korenie Soľ Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Všetku zeleninu veľmi dobre umyte, každý druh zabaľte oddelene od druhého do fólie. Všetku zeleninu vložte do predhriatej rúry, mrkva a zemiaky budú hotové za hodinu, repa za dve hodiny.

Krok 2

Ochlaďte zeleninu, ošúpte a nakrájajte na malé kocky, uhorky tiež nakrájajte na malé kocky. Všetko premiešajte, ochuťte rastlinným olejom, pridajte nasekané bylinky, soľ a korenie podľa chuti.

Krok 3

Dobrú chuť všetkým!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik