Igor Puchin 25. februára 2015 K receptu Náročnosť: priemer Kalórie: 176,76 kcal/porcia Porcie: 3 varenie: 2 hodiny 30 minút Pridať. čas: 15 min Použité: 5,20 g/6,16 g/25,18RúraPečenieruská kuchyňaŠalátVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 3 PORCIERepa – 3 ks Zemiaky – 2 ks Mrkva – 1 ks nakladané uhorky – 3 ks. l.Zelená cibuľa, petržlen, kôpor – podľa chuti Rastlinný olej na dresing Čerstvo mleté korenie Soľ Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Všetku zeleninu veľmi dobre umyte, každý druh zabaľte oddelene od druhého do fólie. Všetku zeleninu vložte do predhriatej rúry, mrkva a zemiaky budú hotové za hodinu, repa za dve hodiny.
Krok 2
Ochlaďte zeleninu, ošúpte a nakrájajte na malé kocky, uhorky tiež nakrájajte na malé kocky. Všetko premiešajte, ochuťte rastlinným olejom, pridajte nasekané bylinky, soľ a korenie podľa chuti.
Krok 3
Dobrú chuť všetkým!