Julia 25. februára 2015 K receptu
Svetlý, chutný, pruhovaný šalát.
zložitosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 10 min Pridať. čas: 30 minVečeraVečeraObčerstvenieŠalátINGREDIENCIE NA 4 PORCIEuhorka – 1 ks paradajka – 1 ks vajcia – 2 ks varené kuracie prsia rastlinný olej citrónová šťava bylinky Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Uvarené prsia nakrájame nadrobno a položíme prvú vrstvu.
Krok 2
Oddeľte žĺtok od bielka. Polovicu bielka nastrúhame na jemnom strúhadle a vyložíme 2. vrstvu.
Krok 3
Paradajku nakrájame nadrobno, vyložíme 3. vrstvou. Pokvapkáme citrónovou šťavou a olejom.
Krok 4
Na paradajku rozdrobíme žĺtok.
Krok 5
Ďalšou vrstvou sú jemne nasekané zelené. Navrch položte zvyšný biely. Ozdobte vetvičkou petržlenu
UŽITOČNÉ RADY
Do šalátu môžete pridať vrstvu granátového jablka.