gastronóm 7. júla 2018 K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 330,25 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 15 min Použité: 14,73 g/29,75 g/1,88Gril/BBQPraženieVečeraPopoludňajšie občerstvenieVečeraŠalátVegetariánstvo: PescetarianizmusVegetariánstvoPárty, bufetINGREDIENCIE NA 4 PORCIE300 g údeného úhora 70 g rukoly 150-200 g cherry paradajokNa tankovanie:1 polievková lyžica. l. Dijonská horčicaolivový olejčerstvo mleté čierne koreniesoľ Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Odstráňte kožu z úhora a odstráňte všetky semená. Rybu nakrájajte na kúsky, ktoré sa ľahko konzumujú. Rybu zohrejte na panvici alebo pod grilom. Malo by sa zohriať.
Krok 2
Paradajky nakrájajte na 2-4 kusy, v závislosti od veľkosti. Zmiešame s rukolou.
Krok 3
Pripravíme si dresing a pridáme do pripravenej zmesi. Miešajte. Pridajte rybu a podávajte.