Šalát s tuniakom a sopľom

Alevtina Semenová 30. mája 2018 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 2 varenie: 10 min Pridať. čas: 10 minRaňajkyVečeraPopoludňajšie občerstvenieVečeraŠalátPárty, bufetnarodeninyPiknikINGREDIENCIE NA 2 PORCIEkonzerva, konzerva 1/2 ks vajce 2 ks čerstvá paradajka 2 PL šťava z limetky 1 PL mletá paprika – podľa chuti Tabuľka mier a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Pripravte si ingrediencie. Vajíčka uvaríme na tvrdo.

Krok 2

Opláchnite a vysušte.

Krok 3

Nakrájajte na kúsky.

Krok 4

Paradajky a vajcia nakrájame na plátky.

Krok 5

Nasekané šampiňóny, plátky paradajok a vajcia a kúsky tuniaka vložte do šalátovej misy. Na dresing kombinujte olivový olej s korením, limetkovou šťavou a soľou. Potraste. Zálievkou pokvapkáme šalát až tesne pred podávaním. Dobrú chuť!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik