Šalát v karmínových tónoch

K receptu

Dobrý príklad zdravého a chutného jedla. Tento šalát dokonale spája jednoduchosť a rýchlosť prípravy, krásny vzhľad a úžasnú chuť.

zložitosť: ľahko Kalórie: 217,77 kcal/porcia Porcie: 2 varenie: 15 min Použité: 5,99 g/15,77 g/13,78PraženieVečeraVečeraŠalátVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 2 PORCIE300 g paradajok 1 stredná cvikla 0,5 červenej cibule 0,5 červenej sladkej papriky 100 g rukolového šalátu 25 g lúpaných vlašských orechov rastlinný olej soľ podľa chuti korenie podľa chuti Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo vypnete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Paradajky umyjeme, zalejeme vriacou vodou a zbavíme šupky. Nakrájajte na 4 časti, odstráňte semená, dužinu nakrájajte na pásiky. Cviklu ošúpeme a nastrúhame na hrubom strúhadle. Cibuľu ošúpeme a nakrájame na polovičné kolieska. Papriku umyjeme, zbavíme jadierok a stopky, dužinu nakrájame na pásiky.

Krok 2

Rukolu umyjeme a osušíme. Natrhajte nahrubo a vložte do šalátovej misy. Pridajte zeleninu, soľ, korenie, dochuťte rastlinným olejom podľa chuti a premiešajte.

Krok 3

Orechy smažte v 1 polievkovej lyžici. l.rastlinný olej, položte na papierové obrúsky, potom jemne nakrájajte. Šalát posypeme orechmi.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik