Elena Shashkina 7. marec 2015 K receptu
Kombinácia uhoriek, čili a zeleniny robí tento šalát „negatívnym“ v kalóriách. V horúcom počasí osvieži a povzbudí.
zložitosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 10 minŽiadna tepelná úpravaVečeraPopoludňajšie občerstvenieVečeraŠalátVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIEuhorky – 5 ks čili korenie – 1 ks cesnak – 2 zuby nasekaná zelená cibuľa. l. olivový olej – 1 polievková lyžica. l. biely balzamikový ocot – 3 lyžice. l.soľ, korenie Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Pripravte si ingrediencie. Nastrúhajte uhorky pomocou kórejského strúhadla na mrkvu.
Krok 2
Jemne nakrájajte cesnak a korenie. Na dresing zmiešame olej s octom, pridáme cesnak, korenie, soľ.
Krok 3
Uhorky okoreníme a posypeme zelenou cibuľkou. Dobrú chuť!