K receptu Náročnosť: priemer Kalórie: 286,90 kcal/porcia Porcie: 8 varenie: 1 hodina Použité: 18,23 g/23,81 g/2,00Hlavný chodVegetariánstvoPárty, bufetINGREDIENCIE NA 8 PORCIÍbravčové mäso – 800 g nakladané uhorky – 2 ks syr cesnak, korenie korenie na mäso Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Odrežte veľké kusy bravčového mäsa, potrite korením a cesnakom. Nakrájajte kyslé uhorky a syr na pásiky. Syr a uhorky v mäse zabalíme do rolády.
Krok 2
Každú rolku previažte niťou. Závitky opekáme 10 minút v hlbšej panvici, pridáme vodu a dusíme 40 minút.
UŽITOČNÉ RADY
– neprepečte, aby mäso nebolo suché – syr je lepší ako tvrdé odrody