Alexej Berzin 23. septembra 2014 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 10 min Pridať. čas: 20 minázijská kuchyňaŠalátINGREDIENCIE NA 1 PORCIUcesto na jarné rolky 30 rastlinný olej 20 g čerstvá uhorka bez šupky 30 gluk omáčka 30 g majonéza/kim chi 30 g údeného úhora 30 g tuniakových vločiek 2 g koriandra 2 g Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Z cesta na jarnú rolku vytvorte košíčky a pečte do chrumkava asi 10 minút.
Krok 2
Uhorku ošúpeme, nakrájame na kocky, zmiešame s údeným úhorom, cibuľovou omáčkou, koriandrom, všetko dochutíme japonskou majonézou s kimchi a posypeme lupienkami tuniaka.