Yuna 30. mája 2018 K receptu
Tento výdatný šalát je ideálny na večeru. Má jasnú, sviežu a nezabudnuteľnú chuť a dresing na báze sleďového kaviáru mu dodáva originalitu a jedinečnosť.
zložitosť: ľahko Kalórie: 270,05 kcal/porcia Porcie: 2 varenie: 15 min Pridať. čas: 20 min Použité: 14,99 g/12,09 g/24,71Popoludňajšie občerstvenieVečeraŠalátDetské menuINGREDIENCIE NA 2 PORCIEzemiaky 2 ks kuracie vajcia 1 ks paradajky 1 ks červená cibuľa 0,5 ks zelená cibuľa na servírovanieNa tankovanie:slaný kaviár zo sleďov 3 lyžice majonézy 2 lyžice citrónovej šťavy 1 lyžica cesnaku 1 strúčik Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Najprv si pripravíme zálievku na šalát. Slaný kaviár zmiešame s majonézou, citrónovou šťavou a nasekaným cesnakom.
Krok 2
Dôkladne premiešajte do hladka.
Krok 3
Zemiaky a vajcia uvaríme a necháme vychladnúť. Zemiaky, vajcia, paradajky a cibuľu nakrájame na kocky. Nalejte kaviárový dresing a jemne premiešajte. Pri podávaní posypte bylinkami.
POZNÁMKA PRE HOSTESKU
Zemiaky môžu byť varené v mikrovlnnej rúre. zalejte horúcou vodou a zapnite na 5-6 minút pri výkone 800W. Vezmite malé zemiaky.
UŽITOČNÉ RADY
Aby vajíčka počas varenia nepraskli, pridajte do vody soľ.