Bruschetta s paradajkami a burratou

Maxim Volkov 12. december 2016 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1Žiadna tepelná úpravaEurópska kuchyňaVýrobok z cesta: PečivoObčerstvenieINGREDIENCIE NA 1 PORCIUciabatta 55 g pomidor 80 goregano 1 g morská soľ 3 mleté ​​čierne korenie 1 g bazalka 2 g omáčka na paradajky 20 g syr Burratina/Burrata 13 g extra panenský olivový olej 7 g Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Ciabattu ugrilujte a potom pečte v rúre 3 minúty, kým sa na vrchu nevytvorí kôrka, ale vnútri zostane mäkká.

Krok 2

Paradajky nakrájame na kocky, ochutíme oreganom, bazalkou a dresingom.

Krok 3

Uložíme na ciabattu, ozdobíme bazalkou, burratou a pokvapkáme olivovým olejom.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik