Maxim Volkov 12. december 2016 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1Žiadna tepelná úpravaEurópska kuchyňaVýrobok z cesta: PečivoObčerstvenieINGREDIENCIE NA 1 PORCIUciabatta 55 g pomidor 80 goregano 1 g morská soľ 3 mleté čierne korenie 1 g bazalka 2 g omáčka na paradajky 20 g syr Burratina/Burrata 13 g extra panenský olivový olej 7 g Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Ciabattu ugrilujte a potom pečte v rúre 3 minúty, kým sa na vrchu nevytvorí kôrka, ale vnútri zostane mäkká.
Krok 2
Paradajky nakrájame na kocky, ochutíme oreganom, bazalkou a dresingom.
Krok 3
Uložíme na ciabattu, ozdobíme bazalkou, burratou a pokvapkáme olivovým olejom.