Caesar šalát s perličkami a liškami

Náčelníci 3. augusta 2017 K receptu

Aká je krása tohto konkrétneho šalátu? Odpovedáme. Nielen jednotlivé listy, ale celá hlávka rímskeho šalátu bohato poliata Caesarovým dresingom. Namiesto obyčajného kurčaťa sú tu jemné perličky a ľahké, krehké, priesvitné krutóny, pálené paradajky a lišajníky, ktoré dodávajú pocit skutočného leta.

zložitosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 40 minPraženieŠalátPárty, bufetnarodeninyRomantická večeraINGREDIENCIE NA 4 PORCIErímska – 600 g omáčka Caesar – 200 g perlička, hotové filé – 200 glisichki – 120 g čerešňa – 80 g parmezán – 40 g Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Rímsky klas bohato natrieme omáčkou, naplníme mäsom z perličky a posypeme parmezánom.

Krok 2

Cherry paradajky spáľte baterkou.

Krok 3

Vyprážajte líšky.

Krok 4

Na tanier dáme romanno, perličku, cherry paradajky, líšky, prelejeme omáčkou a ozdobíme ražnými lupienkami.

MIMOchodom

Recept poskytnutý Profesor pekárne Puf.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik