Náčelníci 3. augusta 2017 K receptu
Aká je krása tohto konkrétneho šalátu? Odpovedáme. Nielen jednotlivé listy, ale celá hlávka rímskeho šalátu bohato poliata Caesarovým dresingom. Namiesto obyčajného kurčaťa sú tu jemné perličky a ľahké, krehké, priesvitné krutóny, pálené paradajky a lišajníky, ktoré dodávajú pocit skutočného leta.
zložitosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 40 minPraženieŠalátPárty, bufetnarodeninyRomantická večeraINGREDIENCIE NA 4 PORCIErímska – 600 g omáčka Caesar – 200 g perlička, hotové filé – 200 glisichki – 120 g čerešňa – 80 g parmezán – 40 g Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Rímsky klas bohato natrieme omáčkou, naplníme mäsom z perličky a posypeme parmezánom.
Krok 2
Cherry paradajky spáľte baterkou.
Krok 3
Vyprážajte líšky.
Krok 4
Na tanier dáme romanno, perličku, cherry paradajky, líšky, prelejeme omáčkou a ozdobíme ražnými lupienkami.
MIMOchodom
Recept poskytnutý Profesor pekárne Puf.