Dánsky otvorený sendvič

prístav 8. máj 2015 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 10 minŽiadna tepelná úpravadánska kuchyňaRaňajkyVečeraPopoludňajšie občerstvenieObčerstvenieVegetariánstvo: PescetarianizmusVegetariánstvoPiknikINGREDIENCIE NA 1 PORCIU4 kusy ražného chleba s rascou 4 tenké kúsky jemne nasoleného lososa 1 malá uhorka 2 reďkovky 2 polievkové lyžice. l. nasekaná petržlenová vňať kyslé maslo Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Uhorku a reďkovku umyjeme a nakrájame na tenké plátky.

Krok 2

Olej zmiešame s petržlenovou vňaťou. Vzniknutou zmesou natrieme chlieb. Vložte uhorku do oleja. Navrch poukladáme reďkovky a kúsky rýb.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik