Filet z lososa so zeleninou v horčicovej omáčke

stav mysle 8. máj 2015 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 2 varenie: 20 minRúraVareniePečenieobedPopoludňajšie občerstvenieVečeraŠalátVegetariánstvo: PescetarianizmusVegetariánstvoPárty, bufetINGREDIENCIE NA 2 PORCIEČerstvý losos (losos, pstruh) – 400 g Čerstvý mrazený zelený hrášok – 200 g Čerstvá uhorka – 2 ks Šalát – 50 g Špenát – 50 g Olivový olej – 3 polievkové lyžice. l.Jablčný ocot – 2 polievkové lyžice. l. Balzamikový ocot – 2 lyžice. l. Zrnitá horčica – 2 lyžičky Med – 2 lyžičky Soľ a čerstvo mleté ​​čierne korenie podľa chuti Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Lososa pečieme v rúre vyhriatej na 180°C 10 minút. V pohode.

Krok 2

Hrášok bez rozmrazovania povaríme 4 minúty vo vriacej vode. Vriacu vodu scedíme a hrášok zalejeme ľadovou vodou.

Krok 3

Uhorky nakrájame na plátky.

Krok 4

Hlávkový šalát a špenát umyte a osušte papierovou utierkou.

Krok 5

Všetky ingrediencie zmiešame a zľahka vyšľaháme do hladka. Na tanier položíme šalát a špenát, navrch dáme losos, hrášok a uhorky nalámané na kúsky. Prelejeme omáčkou. Dobrú chuť!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik