prístav 29. apríla 2015 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 20 minPraženieVečeraPopoludňajšie občerstvenieVečeraŠalátVegetariánstvo: LaktoVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIU10 ks čerešňa 1 uhorka 1 červená cibuľa 0,5 červenej a žltej papriky 50 g olív štipka oregana 1 ČL. citrónová a limetková šťava, olivový olej, soľ, čierne korenieNa grilovaný syr:250 g syra a kukuričnej múky 2 vajcia 2 lyžice mlieka rastlinný olej Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Vajcia rozšľaháme s mliekom, pokrájame v pšeničnej múke a namáčame v kukuričnej múke. V hrnci zohrejeme rastlinný olej a syr opečieme zo všetkých strán do zlatista lyžičkou na papierové utierky.
Krok 2
Uhorky nakrájame na kocky, cherry paradajky na polovice, papriku na pásiky, cibuľu na polkolieska, olivy na kolieska.
Krok 3
Zeleninu zmiešame v šalátovej mise. V malej nádobe premiešame maslo so šťavou, oreganom, soľou a korením.