Gruzínska pečená zelenina

Náčelníci 30. júna 2018 K receptu

Na pečenie si väčšinou vyberajú šťavnatú zeleninu – papriku, zemiaky, cibuľu, baklažány. cuketa. Táto pečená zelenina je vhodná na grilovanie a bude veľmi dobrá ako samostatné jedlo. Mamiya Jojua navrhuje vyskúšať zeleninu pečenú v gruzínskom štýle – s adjikou a feferónkou.

zložitosť: ľahko Kalórie: 375,85 kcal/porcia Porcie: 4 Použité: 7,77 g/21,85 g/37,95Gril/BBQRúraVareniePečenieNa grile, na grilegruzínska kuchyňaObčerstvenieVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIEBaklažán – 120 gswanskaja soľ – 20 gbulharská červená paprika – 160 gbolgarská zelená paprika – 100 GPomidores Cherry -180 Clitz Chili červená – 60 Giper Green – 60 Glucus – 260 Gches – 80 Gshampinons – 120 GAK80 GUR60DUS olivových 80 GUR60DUS olej – 80 g Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Baklažány nakrájame na kolieska, posypeme soľou a opečieme na grile.

Krok 2

Papriku grilujte, kým šupka nesčernie, potom ju vyberte a vyrežte jadrovník.

Krok 3

Cherry paradajky s cesnakom a maslom dáme piecť do teplovzdušnej rúry na 180 stupňov.

Krok 4

Grilujte čili papričky, šampiňóny, mini kukuricu.

Krok 5

Zemiaky uvaríme, opečieme na grile a potom prekrojíme na polovicu. Vyčistite dužinu, zmiešajte s adjikou a výslednou zmesou naplňte zemiaky.

Krok 6

Cesnak a cibuľu umyjeme, korienky odrežeme a opečieme na grile.

Krok 7

Zeleninu poukladáme na plech, potrieme olejom, posypeme svanskou soľou a vložíme na 10 minút do rúry vyhriatej na 180 stupňov. Podávajte teplé.

MIMOchodom

Recept poskytuje Mamiya Jojua, šéfkuchár reštaurácie Kazbek.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik