Náčelníci 12. októbra 2017 K receptu
Halibut mäso je celkom jemné a úplne chudé – výborná voľba na výživný a zdravý šalát, do ktorého sme pridali aromatické šťavnaté Baku paradajky a dochutili sladkokyslou omáčkou. Výsledkom bola nezvyčajná kombinácia chutí – slaná, sladká a kyslá .
zložitosť: ľahko Porcie: 4Žiadna tepelná úpravaObčerstvenieŠalátVegetariánstvo: PescetarianizmusVegetariánstvonarodeninyNový rokRomantická večeraINGREDIENCIE NA 4 PORCIEhalibut – 400 g Baku paradajky – 240 červených gluk – 40 čerstvých glymonov – 20 ml medu – 20 g soli – 8 gukrop – 20 rastlinného oleja Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Filet halibuta nakrájame na tenké plátky, posolíme a necháme asi 45 minút.
Krok 2
Na omáčku zmiešajte rastlinný olej, citrónovú šťavu a med.
Krok 3
Do stredu taniera položíme nahrubo nakrájané paradajky, navrch poukladáme kúsky jemne osoleného halibuta, nahrubo nakrájanú cibuľu a kôpor. Pridajte omáčku a dobre premiešajte.
MIMOchodom
Recept poskytol Alexey Pavlov, šéfkuchár reštaurácie Erwin.RiverSeaOcean a Erwin.River.