Halibut šalát s paradajkami Baku

Náčelníci 12. októbra 2017 K receptu

Halibut mäso je celkom jemné a úplne chudé – výborná voľba na výživný a zdravý šalát, do ktorého sme pridali aromatické šťavnaté Baku paradajky a dochutili sladkokyslou omáčkou. Výsledkom bola nezvyčajná kombinácia chutí – slaná, sladká a kyslá .

zložitosť: ľahko Porcie: 4Žiadna tepelná úpravaObčerstvenieŠalátVegetariánstvo: PescetarianizmusVegetariánstvonarodeninyNový rokRomantická večeraINGREDIENCIE NA 4 PORCIEhalibut – 400 g Baku paradajky – 240 červených gluk – 40 čerstvých glymonov – 20 ml medu – 20 g soli – 8 gukrop – 20 rastlinného oleja Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Filet halibuta nakrájame na tenké plátky, posolíme a necháme asi 45 minút.

Krok 2

Na omáčku zmiešajte rastlinný olej, citrónovú šťavu a med.

Krok 3

Do stredu taniera položíme nahrubo nakrájané paradajky, navrch poukladáme kúsky jemne osoleného halibuta, nahrubo nakrájanú cibuľu a kôpor. Pridajte omáčku a dobre premiešajte.

MIMOchodom

Recept poskytol Alexey Pavlov, šéfkuchár reštaurácie Erwin.RiverSeaOcean a Erwin.River.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik