Priateľský burger s hovädzím rezňom

Náčelníci 6. júla 2018 K receptu

Ak ste priatelia, potom je to silné, ak je to burger, potom je to friendburger. Na čiernej žemli, s hovädzím rezňom a jemne taveným syrom, s majonézou a kečupom zo srdca. Možno to nie je najzdravšia možnosť občerstvenia, ale na špeciálnu príležitosť je to pravé.

zložitosť: ľahko Porcie: 1PraženieVečeraVečeraObčerstvenieVegetariánstvoPárty, bufetPiknikINGREDIENCIE NA 1 PORCIUčierna burgerová žemľa – 1 mleté ​​kuracie mäso – 180 g syr čedar – 25 g domáca majonéza – 25 g kečup – 15 cibuľových gluk – 15 g paradajky – 30 g listový šalát – 15 g Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Čiernu žemľu prekrojíme na polovicu a osušíme na panvici.

Krok 2

Z mletého mäsa vytvorte kotletu a vložte ju do predhriatej panvice vymastenej rastlinným olejom. Smažíme z každej strany 4-5 minút, kým nie je kotleta zlatohnedá.

Krok 3

Na vrch karbonátky položte syr čedar, aby sa mierne roztopil.

Krok 4

Zostavíme burger: na spodok žemle dáme šalát, natrieme domácou majonézou, potom dáme paradajky, cibuľu, placku so syrom, natrieme kečupom a prikryjeme vrchnou časťou žemle.

MIMOchodom

Recept poskytnutý Ivan Jakovlev, šéfkuchár reštaurácie Družba.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik