Rybacia polievka s prosom a paradajkami

Yuna 13. januára 2017 K receptu

Rybacia polievka s prosom a paradajkami je ideálnym prvým jedlom v chladnom období, kedy je tak dôležité nielen zasýtiť, ale aj poriadne zahriať. Zloženie zahŕňa niekoľko druhov rýb, zeleninu vrátane štipľavých čili papričiek a proso, ktoré dodáva pokrmu hustú textúru. A rybacia polievka s prosom a paradajkami je neskutočne chutná a aromatická, takže ju má rád takmer každý. Len nezabudnite, že cereálie by sa mali veľmi dôkladne umyť, inak budú chutiť horko. A nezabudnite nechať rybiu polievku dobre vylúhovať na horúcom sporáku: bude ešte bohatšia a chutnejšia. .

zložitosť: priemer Kalórie: 753,23 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 50 min Použité: 122,82 g/13,12 g/35,21VarenieDusenie, chradnutieruská kuchyňaVečeraVečeraPrvý chod: polievkaVegetariánstvo: PescetarianizmusVegetariánstvoVeľká nocINGREDIENCIE NA 4 PORCIEproso 4 PL zemiaky 3 ks cibuľa 1 ks cesnak 2 ks zeler 1 ks mrkva 1 ks cherry paradajky 10 ks chum losos (filé) 250 g hlavy pstruha 2 ks hlavy šťuky 4 ks hlavy muksun 2 ks .chili papričky 0,5 ks ba ks čierne korenie 3 ks petržlen 0,3 ks. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Pripravíme si vývar na rybaciu polievku. Najprv uvarte hlavy a hrebene rýb, potom ich dôkladne očistite a opláchnite. Varte na miernom ohni asi 30 minút. Vývar precedíme cez gázu.

Krok 2

Cibuľu, mrkvu a stonkový zeler nakrájame nadrobno a na miernom ohni varíme 30-40 minút. Zemiaky ošúpeme a nakrájame nahrubo. dať do vývaru. Varte do polovice varenia. Proso umývame, kým nie je voda číra a pridáme do polievky. Posielame tam aj cherry paradajky. Varte, kým nie sú pripravené zemiaky a proso.

Krok 3

Filet z lososa chum umyte a nakrájajte na malé kocky (alebo čokoľvek chcete). 10-15 minút predtým, ako je polievka hotová, ich pridajte do rybacej polievky s prosom a paradajkami.

Krok 4

Zeleninu umyte, ošúpte strúčik cesnaku a všetko nakrájajte nadrobno. Chilli papričku pomelieme. Citrón nakrájajte na pol krúžky alebo štvrtiny. 5 minút predtým, ako je polievka hotová, to všetko pridajte do polievky. Necháme 10 minút vylúhovať a nalejeme na taniere.

UŽITOČNÉ RADY

Rybie prísady do polievky s prosom a paradajkami môžu byť akékoľvek, ale čím viac rôznych príchutí použijete, tým aromatickejšia a chutnejšia bude prvá.

MIMOchodom

Ak deti jedia rybaciu polievku s prosom a paradajkami, znížte množstvo feferónky alebo ju úplne vynechajte. V druhom prípade môže byť jedlo ochutené mletou sladkou paprikou.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik