Lubimaja86 26. júna 2017 K receptu
Tieto placky je veľmi vhodné vziať so sebou na piknik, zabalené v papieri na pečenie a potom, ak je to potrebné, ohrievať na grile. Alebo ho nemusíte zahrievať. V akejkoľvek podobe sa placičky hodia! Kým sa kebab uvarí, budete mať ľahké občerstvenie. Rýchle, jednoduché, chutné! Niekto ho má rád s olivami, iný so syrom a kôprom. Tieto lokše sú voňavé vďaka talianskemu bylinkovému koreniu od KOTANYI!
zložitosť: priemer Porcie: 1PekáreňINGREDIENCIE NA 1 PORCIUhotové kysnuté cesto 400 g pomidor 1 ks olivy 6-7 ks malý zväzok zeleného kôpru, lúpané semienka KOTANYI Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Hotové cesto rozdeľte na rovnaké časti. Vytvorte bičíky a uložte na vymastený plech. Cesto roztlačte prstami a vytvorte podlhovasté koláče.
Krok 2
Na 2 placky položíme nakrájanú paradajku, na 2 olivy, na 2 čierne olivy, na 2 kôpor.
Krok 3
Tortilly potrieme olivovým olejom. Na lokše s kôprom položte nakrájaný syr a na placky s paradajkami ošúpané semienka.
Krok 4
Všetky tortilly posypte talianskymi bylinkami. Vďaka tomuto dochucovadlu získajú lokše vynikajúcu arómu! Pečieme vo vyhriatej rúre na 220 stupňov asi 15 minút.
Krok 5
Dobrú chuť! Šťastný piknik!